נפיחות גדולה בחניכיים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות גדולה בחניכיים בהריון
    נועה
    21/04/2017

שלום, אני בשבוע 35 להריון. אני מקפידה ללכת לשיננית כל 3 חודשים (גם מלפני ההריון) ואני מקפידה על צחצוח במברשת חשמלית ושימוש בקיסם דנטלי. בכל זאת, לאורך ההריון שמתי לב לדימום יתר מהחניכיים, וגם שאזור החניכיים בין שתי השיניים הקדמיות האמצעיות נפוח. למרות שהייתי אצל שיננית לפני כחודש וחצי, כעת אני רואה במראה שהאזור הנפוח בין השיניים הקדמיות נפוח במיוחד, מדמם, ואפילו מאחורי השיניים אני מרגישה את הקצה של החניכיים כאילו תלוי באוויר...

מה ניתן עוד לעשות כדי לפתור את זה?! אני ממש לא רוצה שזה יזדהם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים בהריון

ד``ר אורלי ניר שפירא
    21/04/2017

נועה בהריון ישנה עליה במדדי הדלקת והדימום של החניכיים כתוצאה מהתרבות כלי הדם בחניכיים וגדילת חיידקים מסוימים כתוצאה מהשינוי בפרופיל ההורמונלי.
    כיוון שאת בשבוע 35 שזה ממש לקראת סוף ההריון המלצתי היא שתמשיכי בשגרת הצחצוח שלך (מברשת חשמלית וקיסם בין שיני פעמים ביום) לאחר הלידה אם עדיין המצב נשאר כך ממליצה שתפני למומחה/ית לרפואת חניכיים באיזור מגורייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו