תחושה רדומה לאחר עקירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה רדומה לאחר עקירה
    דוד
    29/04/2017

שלום, לפני כחודשיים וחצי בוצעה לי עקירה כירורגית של שן טוחנת בלסת תחתונה כהכנה להשתלת שיניים,
    לאחר מכן הייתה דלקת באיזור וטופלה בכדורי אנטיביוטיקה, מזה כחודש יש לי באיזור וגם מעט בלשון ליד המקום תחושה רדומה מעט כמו לאחר התחלת התאוששות מזריקת הרדמה, בצילום פנורמי הרופא אומר שהכל נראה תקין, בימים הקרובים אני אמור לעבור צילום סיטי ולאחריו התחלת השתלת תותב, מה יכולה להיות הסיבה לתחושה זו, מה ניתן לעשות והאם זה יחלוף עם הזמן,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושה רדומה לאחר עקירה

הוספת תגובה

• תחושה רדומה

ד``ר קובי אקשטיין
    29/04/2017

דוד שלום, בלסת התחתונה קיים עצבוב רב. ישנם מצבים שבהם בזמן ביצוע פעולה כירורגית, כגון עקירה, נוצרת פגיעה ברמה כזאת או אחרת בסעיפים של אותו העצב, אשר עלולה להביא לשינויי תחושה ברמות שונות. התאור שלך מעט חריג כי אתה מתאר שזה החל חודש וחצי לאחר העקירה..? בכל מקרה, ישנן מרפאות במחלקות לכירורגיה פה ולסת בבתי החולים שיכולים לבדוק את מהות הפגיעה ולהעריך את סיכויי התאוששות העצבוב. ישנם מקרים שבהם חלה התאוששות ספונטנית של העצבוב וישנם מצבים בהם נותר שינוי תחושה קבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו