דלקת מסביב לשתל בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת מסביב לשתל בהריון
    עדי
    09/05/2017

כבר כמה ימים שממש כואב לי בבדיקה אצל רופא לא מצאו כלום בהתחלה אמרו דלקת חניכיים עשו לי שיננית וחזרתי שוב היום עם כאבים אמרו שכנראה דלקת מסביב לשתל כי כאב לי שנגעה לי במקום אני לוקחת אנטיביוטיקה כבר 3 ימים מקפידה על ניקוי הפה ושטיפות ולא עובר לי הכאבים אני בהריון שבוע 38 מה לעשות?? יש לציין שלא יורד לי דם בכלל בזמן ציחצוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת מסביב לשתל בהריון

הוספת תגובה

• דלקת ליד שתל ובהריון

ד``ר אורלי ניר שפירא
    10/05/2017

הטיפול שנתנו לך בשלב זה נראה מתאים ניקוי שטיפה ואנטיביוטיקה
    ישנו זמן עד שהטיפול משפיע וזה עשוי לקחת מספר ימים
    אם עדיין אחרי 10-14 יום ממשיך הכאב כדאי לפנות שוב לרופא לבירור מעמיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עדי
    10/05/2017

תודה על תגובתך.. הקטע שאני צריכה ללדת כל יום והכאבים ממש חזקים מפחדת שיתנגש לי עם הלידה הכאב חניכיים, אם אני אלך לרופא שעוסקת בשתלים יהיה לה טיפול אחר להציע לי? אולי לפתוח את השן שיושבת על הבורג ולנקות שם או משהו כזה..?
    והגיוני שאנטיביוטיקה לא משפיעה עליי? אני לוקחת אוגמנטין פעמיים ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    10/05/2017

ניתן ללכת שוב לרופאה שעשתה את השיקום על השתל ולבדוק שוב מה מקור הכאב אם אין הטבה לאחר 3 ימים אנטיביוטיקה יתכן והאבחנה לא היתה נכונה
    כמו כן בעת הריון יש רגישות ודלקת מוגברת בחניכיים כך שזו יכולה להיות גם אחת הסיבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו