יובש בפה לאחר ביצוע שתלים בכל הפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בפה לאחר ביצוע שתלים בכל הפה
    שמעון בר
    14/06/2017

ביצעתי השתלת שיניים בכל הפה, לאחר תקופה ארוכה שהייתי עם עם ארבע שיניים עליונות בפה. הרכביו לי כתרים זמניים ולאחר כחודש התחלתי להרגיש יובש בכל הפה. גם כעת לאחר הרכבת הכתרים הקבועים עדיין קיימת תחושת היובש וכן קושי בדיבור.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יובש בפה

ד``ר קובי אקשטיין
    19/06/2017

מעבר ממשנן חלקי למשנן מלא דורשת הסתגלות של המערכת. בשלב ההסתגלות הרבה בשתיית מים, השתמש בסוכריות מציצה ואכול מזונות שמעודדים הפרשת רוק. אם תחושת היובש תימשך לאחר פרק זמן של מספר שבועות, ניתן לבצע בדיקה אובייקטיבית של הפרשת הרוק על מנת לאבחן באם יש בעייה בהפרשת רוק. בדיקה זאת מתבצעת במחלקות לרפואת הפה שיש במרכזים רפואיים, דוגמת בית הספר לרפואת שיניים בהדסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך - ראשית תודה רבה

שמעון בר
    19/06/2017

ומה לגבי הדיבור אני מרגיש שהלשון שלי נתקעת בשיניים הקדמיות העליונות. ולגבי היובש - זה רק תחושה כי אני כל כמה דקות נאלץ לבלוע את הרוק - כביכול יש לי עוד ברוק
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו