סיכונים שיש בהקצעת שורשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכונים שיש בהקצעת שורשים
    נדיה טראובה
    01/09/2017

שלום וברכה!
    בגיל 25 התחלתי טיפול אורטודנטי ליישור שיניים ולאחר 4 שנים אשר במהלכם עברתי שני הריונות + 2 לידות סיימתי את הטיפול שכלל 3 עקירת וניתוח לחשיפת שן כלואה (ניב עליון ימני)
    לאחר 5 שנים עברתי 2 טיפולי שורש ועקירת שן בינה. לאחר בחינת הצילומים הפנורמים וטיפול אצל שיננית נאמר לי שישנה נסיגת חניכיים במיחוד בלסת התחתונה בפרונט והומלץ לי על טיפול הקצאת שורשים. אני מאוד מפחדת שלא ייעשה נזק והשיניים יאבדו את התמיכה של החניכיים ויתחילו לנשור. מה הסיכונים לטיפול הנ"ל ומה השכיחות לסיבוכים ? מישהו יכול להבטיח לי שלאחר הטיפול לא ייפלו לי השיניים?
    תודה מראש והמשך יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיכונים בהקצעת שורשים

ד״ר יעקב הורביץ
    01/09/2017

הסיכונים בהקצעת שורשים הם מינימאליים ובכל זאת קיימים. זהו הטיפול הראשוני החשוב ביותר והיעיל ביותר במחלת חניכיים, בלעדיו אין סיכוי לריפוי. מרביתם המוחלט של המטופלים עוברים את הטיפול בהצלחה ובשלום. לא ציינת בשאלתך אם ההמלצה ניתנה ע״י מומחה לחניכיים, ואם לא, אני ממליץ לך בחום לפנות לבדיקה אצל מומחה למחלות חניכיים.
    להלן רשימת הסיכונים והסיבוכים האפשריים:
    תגובה לאלחוש המקומי
    כאבים לאחר סיום הטיפול
    דימום לאחר הטיפול
    פציעת החניכיים ונפיחות
    עליה ברגישות של השיניים לקור וחום
    התכווצות של החניכיים, חשיפת שורשי השיניים, חשיפת שולי כתרים, הגדלת המרווחים בין השיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו