מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הטיפול במצב כזה?שני03/09/2017
היי הדבר נגרם כתוצאה מיישור שיניים לקוי - מהו הטיפול במצב כזה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בנגע בעצם
ד``ר אורלי ניר שפירא03/09/2017את האבחנה של הסיבה לתופעה כדאי לברר לעומק וע"י צילומים של כל השיניים בפה עמנ לעשות מיפוי מצב.
ספציפית ניתן לבצע במקום ניתוח למטרת רגנרציה שמטרה שלו היא להשיב את העצם שאבדה.
אבל קודם יש לעבור בדיקה יסודית אצל מומחה לחניכיים והתאמת תוכנית טיפול שתתחיל בהכנה ראשונית ובסוף תגיע לניתוח המשקם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יתכן כי מדובר ברשלנות רפואית?
שני03/09/2017האם ייתכן כי מדובר ברשלנות רפואית עקב היישור? כשהייתי אצל השיננית לפני כשנה היא אמרה לי כי יש לי תזוזה בשן. כששאלתי את הרופא שלי הוא אמר כי מדובר בחלק מהתהליך של יישור השיניים. ביום שישי האחרון הייתי אצל השיננית והיא אמרה לי שיש לי את הנסיגה - לאחר מכן ביצעתי צילום סטטוס שמראה כי חסרה עצם. הרופא לא ביצע לי צילומים תקופתיים, תיעד וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרשלנות?
ד``ר אורלי ניר שפירא04/09/2017אין טעם לקפוץ למסקנות מרחיקות לכת. תופעות כאלה ואחרות עלולות להתרחש במהלך טיפול כלשהו ויש לדעת את התמונה במלואה. אין לדעת מה היה המצב קודם איך נשמרה ההגיינה האורלית ועוד ועוד
ראשית כדאי לקבל יעוץ ואבחנה וטיפול מותאמים עי מומחה לחניכיים עמנ לשפר את המצב זה לדעתי מה שחשוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?