מה הטיפול במצב כזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הטיפול במצב כזה?
    שני
    03/09/2017

היי הדבר נגרם כתוצאה מיישור שיניים לקוי - מהו הטיפול במצב כזה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הטיפול במצב כזה?

הוספת תגובה

• טיפול בנגע בעצם

ד``ר אורלי ניר שפירא
    03/09/2017

את האבחנה של הסיבה לתופעה כדאי לברר לעומק וע"י צילומים של כל השיניים בפה עמנ לעשות מיפוי מצב.
    ספציפית ניתן לבצע במקום ניתוח למטרת רגנרציה שמטרה שלו היא להשיב את העצם שאבדה.
    אבל קודם יש לעבור בדיקה יסודית אצל מומחה לחניכיים והתאמת תוכנית טיפול שתתחיל בהכנה ראשונית ובסוף תגיע לניתוח המשקם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יתכן כי מדובר ברשלנות רפואית?

שני
    03/09/2017

האם ייתכן כי מדובר ברשלנות רפואית עקב היישור? כשהייתי אצל השיננית לפני כשנה היא אמרה לי כי יש לי תזוזה בשן. כששאלתי את הרופא שלי הוא אמר כי מדובר בחלק מהתהליך של יישור השיניים. ביום שישי האחרון הייתי אצל השיננית והיא אמרה לי שיש לי את הנסיגה - לאחר מכן ביצעתי צילום סטטוס שמראה כי חסרה עצם. הרופא לא ביצע לי צילומים תקופתיים, תיעד וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשלנות?

ד``ר אורלי ניר שפירא
    04/09/2017

אין טעם לקפוץ למסקנות מרחיקות לכת. תופעות כאלה ואחרות עלולות להתרחש במהלך טיפול כלשהו ויש לדעת את התמונה במלואה. אין לדעת מה היה המצב קודם איך נשמרה ההגיינה האורלית ועוד ועוד
    ראשית כדאי לקבל יעוץ ואבחנה וטיפול מותאמים עי מומחה לחניכיים עמנ לשפר את המצב זה לדעתי מה שחשוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו