ניתוח להארכת כותרת בשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להארכת כותרת בשן
    ליאת
    05/09/2017

שלום אמרו לי שהניתוח מסובך יותר בשן טוחנת תחתונה במיוחד כמו אצלי האחרונה כלומר טוחנת שניה , כי אין לי בינה כבר והאם זה שיש לידה כתר אמרו לי אולי כדאי להוציא את הכתר ולעשות חדש כדי שיוכל לעשות לי את הניתוח בלי בעיה האטם הדבר נכון רוב הסיכויים שתהיה פגיעה וגם כדאי למנוע את זה ועוד שאלה אולי אצטרך גם הכי למעלה טוחנת שניה וגם שם יש כתר למעלה גם שם יהיה כדאי להוריד או הבעיה בדרך כלל מורגשת יותר באיזור למטה למעלה פחות בעיה ודבר שני אם באמת אצטרך את 2 המקומות לעשות ניתוחים האם אפשר את שתיהם ביחד או שזה לא כדאי וקצת מסוכן כי צריך ב-2 המקומות לשים חומר הרדמה ועושה את זה מסובך במיוחד ש-2 השיניים טוחנות , תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להארכת כותרת בשן

הוספת תגובה

• הארכת כותרת בשן טוחנת תחתונה

ד״ר יעקב הורביץ
    05/09/2017

נכון, קצת יותר קשה לביצוע אבל לא בלתי אפשרי. שאלתך שייכת לשאלות שאי אפשר להשיב עליהן תשובה מלאה במסגרת פורום כללי כמו כאן ודרושה בדיקה פרטנית של המומחה בפריודונטיה (המומחה למחלות חניכיים, המוכשר לביצוע ניתוח הארכת כותרת). מומלץ שתפני עם שאלתך למומחה בפריודונטיה שיטפל בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו