טיפול בעששת אשמח אם תתיחסו לכמה שאלות בנושא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בעששת אשמח אם תתיחסו לכמה שאלות בנושא
    אול
    04/10/2017

שלום, יש לי מחלת חניכיים ממוקדת ועששת בשישית וצד השני בחמישית בלסת תחתונה. בשניהם ההגעה קשה כי הן נוטות ומה גם הנגע נמצא בין השיניים.
    הרופאה רוצה לקדוח ולסתום.כששאלתי האם יפריע לאכילה היא לא יכלה להבטיח לי שהשן תשוחזר במלואה.

1. האם זה תלוי במיומנות של הרופא כך שבהמשך לא יפריע לאכילה? או בגלל מנח השיניים.?

יש לציין שלאחר ניקוי עמוק( יש מחלת חניכיים ממוקדת באזורים אילו) הכאב שחשתי חלף, הוא מופיע רק אם אוכלת כמה מתוקים.

2.האם ניקוי עמוק ומעקב יכול לעזור למגר את התפשטות העששת?

3.אם לא אעשה את הטיפול מהן ההשלכות לכך?

4. יש דרך אחרת של טיפול?

אודה לך אם תתייחסי על כל השאלות. תודה

אול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בעששת

ד``ר אורלי ניר שפירא
    05/10/2017

עששת ומחלת חניכיים הן שתי מחלות שונות של חלל הפה ולכל אחת מהן הטיפול הנכון.
    אם יש נגע עששתי כמובן שיש לטפל בו , אם ישאר הוא יעמיק ויגיע עד לשורש כמו כן נגעים עששתים הם מדבקים .
    בעקרון השאיפה שחזור לאחר עששת הוא להגיע למתאר מושלם של השן
    במקביל יש לטפל במחלת החניכיים : ניקוי עמוק ומעק
    ניתן גם לשלב טיפול של הרופאה שלך עששת וטיפול במחלת החניכיים אצל מומחה למחלות חניכיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ! ושאלה לגבי שחזור

אול
    06/10/2017

אם לא תצליח לשחזר עד כמה יפריע לאכילה? ומה יהיה הפתרון לכך?

אגב לגבי עששת,רופא אחר המליץ לי להיות במעקב בהנחה ועששת קטנה. ולצחצח ולהשאיר את המשחה באזור כמה שאוכל. לממה שאני מבינה עצתו יכולה להוביל לטיפול שורש..או שיש להתייחס לדברים בכל זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו