האם שיננית תוריד לי את החתיכה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם שיננית תוריד לי את החתיכה?
    אדו
    05/12/2017

שלום ד"ר יש לי דלקת חניכיים למטה בצד שמאל ליד השן הטוחנת אני מרגישה את הבשר , החיך רופף על השן הטוחנת! בצד ימין אין לי כזה דבר! האם שיננית תוריד לי את החתיכה הזו?
    תודה רבה על תשובתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיננית

ד``ר אורלי ניר שפירא
    06/12/2017

אם מדובר בחניכיים ש"התנפחו" כתוצאה מהניקוי יתכן ותהיה התכווצות של הרקמה באיזור.
    אם לא תפני אחכ לבקורת ואז יוחלט מה הטיפול ההמשכי המתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חנייכים

אדו
    06/12/2017

תודה על תשובתך אורלי. הנפיחות ירדה לי אני משתמשת בתודנט מי פה. הנפיחות ירדה ולא כואב לי! אך אני מרגישה על השן הטוחנת חתיכת בשר קטנה רופף האם יכאב לי לחתוך את החתיכת בשר הקטנה הזו? והאם זה בעיה מוכרת?
    ובצד ימין למטה אף פעם לא היה לי כזה דבר!
    תודה רבה על תשובתך(-: המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד``ר אורלי ניר שפירא
    06/12/2017

מומלץ לא לבצע פעולות בפה באופן עצמאי
    כדאי שרופא יראה ויחליט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורלי

אדו
    09/12/2017

לאורלי תודה על תשובתך האם הבעיה הזו מוכרת שיש בשר/חיך על שן טוחנת?
    כי רק זה מה שעושה לי את הדלקת! הנפיחות יורדת לי כשאני משתמשת בתודורנט אך הבשר/החיך נשאר לי!
    האם אחרי שאלך לשיננית היא תנקה את האזור היא תדבר עם הרופאת שיניים ואז יחתכו לי את זה האם זה יגדל לי שוב? האם זה כואב?
    תודה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו