עבר של דלקות חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עבר של דלקות חניכיים
    אופיר
    10/04/2018

יש לי חניכיים רגישות ובמשך שנים הייתה לי דלקת בחניכיים. שיננית המלצה על פרודונטקס, חבר הביא לי משחה טבעית. התחלתי להשתמש במשחה הטבעית (יותר אבקה) ואני ממש מרגישה שיפור, החניכיים לא מדממות ואין רגישיויות, אבל אני תוהה אם זה לא מזיק לשיניים ואם צריך לחזור לפרודונטקס או למשחה אחרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עבר של דלקות חניכיים

הוספת תגובה

• דלקות חניכיים

ד``ר גיא לוי
    10/04/2018

בגדול אין משחה שיותר מומלצת מאחרת בטיפול בדלקת חניכיים. אני לא יודע איזה משחה טבעית קיבלת אבל יש לבדוק את זה כי ישנם כמה משחות טבעיות שהורדו מהמדפים בגלל השפעות לא רצויות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עבר של דלקות חניכיים - המשך

אופיר
    10/04/2018

המשחה, או יותר נכון אבקה, היא טבעית שהחבר שהביא לי רוקח אצלו בבית. האבקה היא על בסיס חמר והוא מוסיף לה מלח, מנתה, לבנדר וציפורן. מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר גיא לוי
    10/04/2018

אין אף מחקר שמראה יתרון לחומר מסויים. המלח קצת מוריד את הדימום אבל לא מטפל. כדאי להיבדק מסודר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו