פצעון "חצ'קון" בתוך הפה בשפה התחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעון "חצ'קון" בתוך הפה בשפה התחתונה
    דנה
    05/05/2018

היי אשמח לתשובה.
    אני בת 24 ויש לי פצע בתוך הפה בשפה התחתונה (נוטה לצד ימין) משהו כמו 10-14 ימים. הוא מרגיש כמו חצ'קון רק שהוא בתוך הפה. לא מדובר בכיתה דמוי אפטה, אלא פצע שאחת לכמה זמן מתמלא אולי במוגלה ואף מתפוצץ ונהיה קטן וכמעט שלא מורגש ואז שוב גדל. הוא קצת בולט עם מן "ראש" שפיצי, לא כואב, רק מציק כי הוא נמצא במיקום שקשה לא "לשחק" בו עם השיניים והלשון (ואולי בגלל זה הוא לא עובר?). ניסיתי לחפש על פצע שכזה אך כל מה שמצאתי זה לגבי אפטות או גידולים סרטניים. יש לציין שאני לפני מחזור וזה הופיע די לאחר הביוץ, ויש לי סימפטומים קדם ווסתית די קשים (גודש בשדיים, נפיחות, חוסר איזון הורמונלי ורעב מוגבר). האם פצעון שכזה יכול להעיד על משהו? להוות סכנה? לא מבינה למה הוא לא עובר... יש סיבה לדאגה?
    ממתינה לתשובה, תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצע

ד``ר גיא לוי
    07/05/2018

הפצע יכול להיות ממספר מקורות. בדר"כ לא מסוכן אבל יש לבדוק את המקור. לא נראה שיש סיבה הורמונלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו