לאחר ניתוח והתחלת שיקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח והתחלת שיקום
    נועה
    18/11/2018

יש שאלה עשיתי ניתוח הארכת כותרת לאחר שהכתר נפל הלוך ושוב הייתי הרבה זמן בלי הכתר ואז לאחר הניתוח שמו לי את הכתר הזמני רק לאחר 3 חודשים ולא עשו צילום לאחר הניתוח לבדוק המצב במיוחד לאור העובדה שסובלת מאוד מצילומים ורפלקס הקאה מוגבר שלא יצטרכו פעמים גם לפני המדידות וגם שיגיע חלק הזירקוניה למדידה בפה בכל מקרה..
    עכשיו התחלנו את המדידות לאחר הניתוח והרבה פעמים מרגישה אי נוחות/לחץ בחניכיים תחושה כאילו לועסת שם .
    האם יכול להיות מצב שבגלל שחיכינו הרבה חודשים ללא הכתר הזמני זה ישפיע על המדידות או יכול להיות השתנה משהו ויצטרכו לעשות עוד פעם ניתוח או שינוי ויגלו שיגיע החלק מהמעבדה למרות שעושים כתר זירקוניה עם ציפוי חרסינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ניתוח והתחלת שיקום

הוספת תגובה

• כתר

ד``ר גיא לוי
    18/11/2018

עניתי לך בעבר. אין קשר לסוג הכתר. אצלנו אחרי הארכת כותרת תמיד שמים כתר זמני. הרגשת הלחץ יכולה לנבוע מזה שלא היית עם כתר זמני או שהארכת כותרת לא בוצעה כראוי. בלי בדיקה אני לא יכול לענות על השאלות האלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח והתחלת השיקום

נועה
    18/11/2018

אבל רק שאלה אם לא הייתי אם כתר זמני יבדקו ברור אבל יכול להיות השפעה שלא הייתי עם כתר זמני חודשים על מהלך הריפוי והצלחת הניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו