שאלות בקשר לסרטן חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות בקשר לסרטן חניכיים
    אריק
    07/01/2019

יש לי שאלה,
    אני לא מעשן.עישנתי בעבר אבל לזמן קצר מאוד.כמו חצי שנה.זה היה לפני 15 שנה.מאז לא מתקרב לסיגריות,מתעמל,אוכל בריא.יש לי נגע מקומי בחניכיים מעל כתר שנראה דלקתי.קיבלתי אנטיביוטיקה וזה לא עזר.שאלתי היא כזו:
    1.האם לאחר 15 שנה אני עלול לחלות בסרטן חניכיים אפילו שאני לא מעשן?האם זה סוג סרטן נדיר-בחניכיים? האם הוא מסוכן?
    וה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות בקשר לסרטן חניכיים

הוספת תגובה

• נגע

ד``ר גיא לוי
    10/01/2019

שלום, יש סרטן בחלל הפהוכל אחד יכול לקבלו. מומלץ להיבדק ע"י רופא אחת לחצי שנה כחלק מבדיקה שגרתית. נגע מעל כתר סביר שהוא לא סרטן אך יש לטפל, בו, ולא ע"י אנטיביוטיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגע

אריק
    11/01/2019

איזה טיפול יש לבצע? שמעתי את הרופא מדבר על פירוק הכתר והרכבה מחדש.מלבד זה,מסירים את הנגע בחנקן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגע

ד``ר גיא לוי
    14/01/2019

תלוי מה מקור הנגע. אם מהשן אז. טיפול שורש. חוזר. אין קשר לחנקן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו