מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעקבות תאונה שעברתי בגיל 13נרי08/06/2008
,נשברו לי שתי השיניים הקדמיות,עברתי טיפולי שיניים קשים מאוד,עשו לי שתי השתלות,בתקופה הראשונה היו לי כתרים זמניים באיכות ירודה ויותר מאוחר "שידרגתי" אותם לכתרים מחרסינה.
כיום מצב החיניכיים ,בפרט באיזור זה,ממש לא טוב,אני מקפיד על היגיינת השיניים,צחצוח נכון וחוט דנטלי,אך זה לא עוזר לי כ"כ,המקום המטופל מתאפיין בכאבים חולפים,נפיחות וצבע חניכיים כהה יותר,אני יכול להבין שהוא "מודלק" ,כמו"כ מידי פעם יורד לי קצת דם מאיזור זה וזה ממש לא נעים.
שאלתי היא:מה ניתן לעשות כדי להשיב את "החיוך הנכון למקומו",האם זה קשור גם לכתרים ה"משודרגים" שאולי כבר לא יושבים כ"כ טוב כמו פעם...
אודה לכם על ההתיחסות לשאלתי,נרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעקבות תאונה
ד״ר יעקב הורביץ08/06/2008הטיפול בשיניים שנשברו בעקבות תאונה משולב בד"כ מטיפול בשורשי השיניים, טיפול בחניכיים והשלמת הכותרות על ידי כתרים. "החיוך הנכון" הוא שלוב בלתי ניתן להפרדה של חניכיים בריאות ויפות ושיניים בריאות ויפות. אי אפשר להיות יותר מפורט בלי בדיקה של המקרה המסויים שלך.
מצב חניכיים לא טוב, כאבים באים וחולפים, צבע חניכיים כהה, דימום, כל אלו מצביעים על כך שהטיפול הדרוש אצלך רצוי שיהיה משולב: גם טיפול חניכיים כדי לרפא את המצב הדלקתי בחניכיים ואולי לשפר את הצבע הכהה שלהן, וגם טיפול שיניים לפתרון בעיית הכאבים. באשר לטיפול החניכיים תוכל למצוא מומחה למחלות חניכיים שיעזור לך ב: www.perio.org.il.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)