השתלות שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלות שיניים
    קלודין
    08/06/2008

שלום לך
    עברתי השתלות שיניים בלסת התחתונה משני צידיה.ונותרו 5 שניים בריאות קדמיות.לאחר השתלה קרה לי משהו מוזר בשניים הבריאות כמו למשל חוסר תחושה ....זזו קצת...זה לא מה שהיה לפני ההשתלה...השאלה שלי אם התופעה הזו בעקבות הטראומה של ההשתלות? או זה מיקריות?
    שאלה נוספת מה עלי לעשות בשניים הבריאות להשאיר אותם או לעשות טיפולים נוספים ומהם?
    אני מאד חוששת....ממתינה לתשובה לפני שיקחו מדידות לכתרים הקבועים.
    תודה על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלות שיניים

הוספת תגובה

• השתלות שיניים

ד״ר יעקב הורביץ
    08/06/2008

חוסר תחושה בשיניים הקדמיות אחרי השתלות באזורים האחוריים עלול להצביע על פגיעה בעצב הלסת.
    כדאי שתפני את השאלה לרופא שביצע את הטיפול.
    שאלתך בנושא השיניים הבריאות לא ברורה. אם הן בריאות אין צורך לעשות בהן טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתלות שיניים

קלודין
    09/06/2008

שלום לך
    קבלתי תשובה לגבי שאלתי הראשונה ,ויעצת לי לדבר עם הרופא שביצע את ההשתלות .אמרתי לו כמה פעמים וקבלתי תשובה ממנו חד משמעית אם אני מרגישה את השפה התחתונה זה אומר שאין פגיעה בעצב.ולא התיחס לחוסר התחושה בשניים שלי הקדמיות.כעת מבינה אולי? זו התחמקות מלקחת אחריות על הנזק שנגרם .אם אכן מדובר בפגיעה בעצב....ואם כן ....מה עלי לעשות בקשר לזה?
    מודה לך על עזרתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• (ה)שתלות שיניים

ד״ר יעקב הורביץ
    09/06/2008

טיפולים רפואיים נושאים בחובם, יחד עם ריפוי המחלות ופתרון הבעייות, גם חסרונות, תופעות לוואי, סיבוכים וסיכונים. הדבר נכון גם לגבי השתלות שיניים. תופעת הלוואי שתיארת אינה שכיחה אבל אפשרית ולרוב ניתן לחיות עימה. בחלק מהמקרים התחושה חוזרת אחרי כמה חודשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השתלות שיניים המשך

קלודין
    16/06/2008

אם אכן היתה פגיעה בעצב ...ניתן לראות בצילום פנורמי???
    האם במקרה זה יש מקום לתביעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד״ר יעקב הורביץ
    17/06/2008

לעיתים ניתן להבחין בפגיעה בצילום פנורמי.
    באשר לשאלתך בנושא התביעה, ללא כל הנתונים לא ניתן לענות על כך. עליך לפנות לבדיקה ולא להסתפק ביעוץ אינטרנטי. צריך לבחון האם היתה כאן רשלנות בטיפול או שזהו בגדר סיבוך בלבד, והאם חלה פגיעה ממשית בתפקוד כתוצאה מן הבעיה. לא כל הסיבוכים, גם אם הם קשים, מובילים לתביעות, לולא כן אף רופא לא היה מבצע את הטיפול או שמחיר הטיפול היה גבוה ומחוץ להישג ידם של מרבית האוכלוסיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו