השתלת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת חניכיים
    עדי
    19/06/2008

ד"ר שלום!

אני בחורה בת 24. אף פעם לא סבלתי מבעיות בשיניים או בחניכיים,

במשך זמן מה הרגשתי כאבים כאשר אני אוכלת ושותה. רופא שיניים אמר לי שיש לי נסיגת חניכיים.
    הלכתי למומחה חניכיים והוא אמר שזה מצחצוח. וע"י צחצוח נכון אפשר לעצור זאת.

1. האם זה ייתכן כי רק מצחצוח ישנה נסיגה ב7-8 שיניים, יש דרך נוספת לעצור זאת?
    2. אסטטית זה מאוד מפריע לי, הבנתי שניתן לעשות השתלה, מה הסיכונים וההשלכות של ניתוח זה? ומה העלויות בתחום זה?

תודה רבה
    עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השתלת חניכיים

הוספת תגובה

• השתלת חניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    21/06/2008

צחצוח שיניים חזק, אגרסיבי, תוקפני לשיניים, עלול לגרום לנסיגת חניכיים. כדי לעצור את תהליך הנסיגה צריך לעבור "סדרת חינוך" בהברשה נכונה של השיניים.
    השתלת חניכיים יכולה לעזור במקרים רבים של נסיגת חניכיים. הסיכונים בניתוח כוללים נפיחות, שטף דם בלחי ובשפה, אי קליטה של השתל, פגיעה הפיכה ולעיתים קבועה בתחושה בגלל פגיעה בעצב באיזור.
    בנושא הטיפול המתאים ביותר עבורך, הסיכונים, סיכויי ההצלחה ועלויותיו עליך לפנות למומחה למחלות חניכיים.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיגת חניכיים

לורן
    15/09/2009

בוקר טוב,
    הבעיה שלי היא כזאת,יש לי נסיגת חניכיים אגרסיבית,יש לי רווחים בלסת עליונה,וקצת בתחתונה עברתי הקצעת שורשים פעמיים,טיפולי שיננית,
    לפני הנחייתו של רופא החניכיים שלי,אני אמורה לעבור שוב הקצעת שורשים,וניתוחי חניכיים להוספת עצם,

והשאלה היא:כיוון שלי מאוד מפריע הרווח בין השניים,אני רוצה לדעת מהו הטיפול הנכון והמהיר?
    האם אפשר לפתור את הרווחים על ידי השתלת חניכיים ולא ניתוח הוספת עצם?
    ומה בכלל ההבדל?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו