מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דקפינולסיגל26/06/2008
האם יש איזשהי סכנה בשימוש בדקפינול? יש לי בעיה עם שיני בינה, ועד שיוציאו אותן, אני משתמשת כבר זמן מה בשטיפת פה של דקפינול. ברגע שמתחילה לכאוב לי אחת השיניים משיני הבינה אני שוטפת בוקר וערב במשך כמה ימים וזה עובר. לאחרונה לאחר השטיפות אני מרגישה בלשון הרגשה כאילו של כוויה לאורך כל היום, וגם בגרון נוצרת הרגשה לא נוחה (אמנם אני לא בולעת את מי הפה, אבל קורה שמגיעות לשם כמה טיפות במהלך השטיפה). האם אתה חושב שהתחושות הללו נובעות מהשטיפה? שאלה שניה: יש לי מספר פצעים בחניכיים כי אני נושכת אותם בלילה תוך כדי שינה. האם יש סכנה לשימוש בדקפינול כאשר יש פצעים בפה? תודה רבה, סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפינול
ד״ר יעקב הורביץ27/06/20081. שינויים בתחושה, תחושת הירדמות, שינויים בחוש הטעם, כל אלו הן תופעות לוואי ידועות של דקפינול.
2. הפסיקי לנשוך את עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה קורה תוך כדי שינה
סיגל27/06/2008אין לי שליטה בזה. כל מה שאני יודעת זה כשאני מתעוררת יש סימנים ונפיחויות בתוך החיך בקו החיבור בין השיניים העליונות לתחתונות., בעיקר באיזור השיניים האחוריות. יש לך עצה מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה קורה תוך כדי שינה
סיגל27/06/2008אין לי שליטה בזה. כל מה שאני יודעת זה כשאני מתעוררת יש סימנים ונפיחויות בתוך החיך בקו החיבור בין השיניים העליונות לתחתונות., בעיקר באיזור השיניים האחוריות. יש לך עצה מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה קורה תוך כדי שינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה על הכפילות. היתה בעיה בדפדפן
סיגל27/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל זה קורה תוך כדי שינה
ד״ר יעקב הורביץ28/06/2008יתכן שאת סובלת מהידוק שיניים או משחיקת שינייים בשינה. הפרעה מסוג זה ניתנת לעיתים לפתרון באמצעות סד לילה.
ממליץ שתיבדקי על ידי מומחה לרפואת הפה.
לאיתור מומחה לרפואת הפה תוכלי להיעזר באתר ההסתדרות לרפואת שיניים:
www.ida.org.il
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפינול
מיכל01/04/2009שלום רב!
האם אתה ממליץ על משפחת שיניים ומי פה דקפינול, למי שסובל מדימומים מהחניכיים?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקפינול
ד״ר יעקב הורביץ03/04/2009המדור אינו עוסק בהמלצות מסחריות. עם זאת, דימומים מהחניכיים הם סימן אזהרה למחלת חניכיים. לכן אם את סובלת מדימומים מהחניכיים פני לבדיקה ואבחון אצל מומחה למחלות חניכיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?