ניקוי אבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוי אבן
    אבי
    17/07/2008

שלום! אני בן 33 .חרד מרופא שיניים וכל מה שקשור בכך. עד היום במשך כל חיי הייתי אולי ב-3 טיפולי ניקוי אבן.כל כך סבלתי עד שלא יכולתי לסיים את הטיפול. אני מודאג מאד ממצב השיניים שלי. אני מצחצח אותן 3 -4 פעמים ביום ומשתמש גם במי פה.בטיפול האחרון נתנו לי לנשום גז צחוק ובנוסף זריקה כדי לנקות עמוק יותר.לא יכולתי להישאר עד הסוף.האם ניתן לבצע את הטיפול בהרדמה כללית.נשמע מצחיק ולא הגיוני אך אני כולי מזיע מחרדה כאשר אני מגיע לשיננית. מה אוכל לעשות???אני באמת רוצה אך לא מסוגל. החרדה מתחילה מספר ימים לפני מועד הטיפול.עזרה בבקשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקוי אבן

הוספת תגובה

• ניקוי אבן וחרדה מפני טיפול

ד״ר יעקב הורביץ
    17/07/2008

מהודעתך אני למד שאתה זקוק לטיפול חניכיים אך חרד ממנו חרדה עמוקה. לכן כדאי לך לבצע טיפול אצל מומחה לחניכיים הנעזר ברופא מרדים. כך תוכל להתמודד עם החרדה ואולי אף להתגבר עליה במידה שתאפשר לך להכנס לאט אך בבטחה לתלם טיפולי קל ופשוט של תחזוקה אצל השיננית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו