מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בשר על שינייםשירלי25/08/2008
בת 30 נוטלת נורמיטןן לטכיקרדיה עם פה במצב דנטלי לא קל יש לי צורך בעיקרות כירוגיות לא מעט שאלתי ברוב השיני ם הטוחנוות שמהם לא נשאר הרבה יש עליה של החניכיים על השורשים הנותרים.. או על החלקים בהם אין שן או שנשברה שאלתי ממה זה נובע והאם יתכן הדבר כי בעליה חדה של החניכיים לגובה רב בצד אחד שיש בו שורשים בעיקרה הכירוגית יש מצב שיחתכו או יסירו לי את הבשר כמו שאמר הכירוג והאם יש בזה סיכון של דימום שלא נפסק בכל זאת זה כלי דם שם ומה עושים בדרך כלל במקרים כאלה והאם הבשר מתאחה לאחר העיקרות וחוזר לצורתו הרגילה כי זה נראה מאוד לא יפה!!! ובנוסף גם שינים שצריכות טיפול שורש שבהם זה קרה נאמר לי על ידיד רופא השינים הרגיל שהוא יזיז את הבשר ויסתדר??? ושאלה אחרונה האם ישנם כלי דם גדולים בפה אשר יכולים לגרום לסיבוך בעיקרות של דימום או שבכלי דם בפה אפשר לטפל כי החרדה שלי נובעת מעקירה שהסתיימה בבית חולים כתוצאה מדימום לא ברור ללא כל ממצא בבדיקות הדם לתשובתך אודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשר על השיניים
ד״ר יעקב הורביץ25/08/20081. אם אינך סובלת מבעיות או מחלות המתבטאות בליקויים בקרישת הדם ואם אינך נוטלת תרופות נוגדות קרישה כמו קומדין ופלאויקס הרי שאין סיבה לחשוש מדימום אחרי עקירות שיניים. טבעו של הגוף הוא כזה שמנגנון הקרישה גורם לעצירת הדימום ולריפוי.
2. לאחר עקירת שיניים חל ריפוי של מכתשיות העקירה, מילוי והתכסות של האזור ברקמת חניכיים. אם פנית לטיפול אצל רופא שיניים מורשה מטעם משרד הבריאות ואצל מומחה לכירורגיית פה ולסת
בעל תעודת מומחה מטעם משרד הבריאות הרי שקרוב לודאי שהם ידעו להתאים את הטיפול המתאים ביותר לבעיותיך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?