דלקת חנייכים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חנייכים ?
    רותם
    17/09/2008

אני סובלת תקופה של 34 שנים מדימום חניכיים הקידמיות לאחר ציחצוח או בעת לחיצה קלה עליהן. בעקבות כך יש לי ריח רע מהפה ואני מסתובבת 16 שעות ביום עם מסטיקים (אורביט) אני נמנעת מלהיכנס עם גברים לסיטואציות וזה מוריד לי מהביטחון העצמי.. אני טיפלתי ב15 אלף שקל לפני חצי שנה את כל הפה ולתופעה שיש לי הרופא נתן לי רק מי פה ומשחת שיניים של אוקסיפרש (היה רופא שיניים רגיל) לגשת אליו שוב או למומחה חניכיים בלבד \ מישהו שהוא מכיר ? כי סהכ הוא עשה עבודה טובה בתחום שלו. אני קראתי פה על חוט דנטלי וכאלה הבעיה שהחוט הזה לא עובר לי בכל השיניים אלא רק בב3 מעברים מתוך 8 קדמיים. אני פשוט מכניסה אצבע לפה מוציאה אותה שהיא מלאה ברוק ומריחה אלוהים ישמור ריח מגעיל ואם אני מריחה בטח אחרים מריחים יותר. סהכ חוץ מזה הכל תקין אשמח לייעוץ אגב אני מצחצחת את השיניים כמו שצריך לפי דעתי 5 דקות מתעקבת על כל שן לא חזק מדיי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת חנייכים ?

הוספת תגובה

• דלקת חניכים

ד״ר יעקב הורביץ
    22/09/2008

התיאור שלך מעיד כמה מטרידה יכולה להיות מחלת החניכיים וגם כמה קשה להחליט לפנות לבדיקה וטיפול אצל מומחה לחניכיים. אבל, מה לעשות, הדרך הנכונה לטיפול בבעייה שתיארת עוברת במרפאתו של המומחה לחניכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו