טיפול שורש ונסיגת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול שורש ונסיגת חניכיים
    רחלי
    12/10/2008

שלום ד"ר עשיתי טיפול שורש לפני כשנה והשן הזו כואבת לי מאז... הלכתי לרופא אחר ונאמר לי שהוא עבר לי טיפה את השורש וזה לא צריך להוות בעיה , עזבתי את זה למרות שעדיין היו כאבים מציקים לפני מספר ימים ראיתי שהשורש נחשף ולא הבנתי מה זה? כי כל השיניים שלי בריאות והחניכיים שלי ורודות , ורק השן של הטיפול שורש יש לי נסיגת חניכיים הלכתי לרופא היום והוא נתן לי אנטיביוטיקה , השאלה שלי היא אם יש לי נסיגה בגלל שזה עבר את השורש או כי יש לי דלקת בשן הזו? או שנכנס לי חיידק בטיפול שורש עצמו ובגלל זה מאז סבלתי מכאבים? אני לא מבינה בנסיגת חניכיים כי אפעם לא סבלתי מזה אבל לא נשמע לי הגיוני שהחניכיים בשן זו יצמחו חזרה , מה אני אמורה לעשות כדי שלא יראו את השורש ,זהו הלכו לי החניכיים בשן הזו ?:( אני מצחצחת שיניים ומטפלת בשיניים כמו שצריך..ומה ניתן להעביר כאבים כאלו? שאלתי המון אני יודעת פשוט זה ממש מלחיץ אותי זה לא אסתטי זה כזה מגעיל , אני מקווה שתענה בסבלנות וגם אם באופן לא מדוייק , אז בערך תודה רבה לך , חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול שורש ונסיגת חניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    13/10/2008

השאלה שלך ספציפית וכדי לענות עליה עליך לפנות לבדיקה אצל מומחה לחניכיים.
    רפואה שלמה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו