שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ירדן
    26/10/2008

לפני שלוש שנים שקמתי לסת תחתית עם גשר מוצב על 5 שניים עם טפול שורש ,לפני שבוע היה לי דלקת ופנתי למרפאת שניים שלחו אותי לצלום פנורמי ולדעת הרופא כל השניים רקובות וצרך לעקור הכל ולהשתיל 4 שתלים ועליהם תותבת שלימה. שאלתי האם זה הטפול הרצוי או אולי לבצע גשר על 4 השתלים כ גשר קבוע או אולי רק תותבת ללא שתלים. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

ד״ר יעקב הורביץ
    27/10/2008

אין באפשרות הפורום להוות תחליף לבדיקה, אבחון וייעוץ. לכן אני ממליץ שאם התשובה לשאלתך חשובה לך, תפנה/תפני לבדיקה אצל רופא שיניים נוסף. בכל אופן, אם הברירה היחידה המתאימה הינה עקירת כל השיניים בלסת, צריך להשלים את השיניים החסרות בדרך כלשהי. אחת האפשרויות היא תותבת שלמה. בחלק מן המקרים התותבת השלמה בלסת התחתונה אינה מספיק יציבה. כדי לשפר את יציבתה אפשר להתקין שניים עד ארבעה שתלים בלסת התחתונה המשמשים לתמיכה ועיגון של התותבת וכך משפרים משמעותית את יציבותה.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו