התנפחות דלקתית בחניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנפחות דלקתית בחניכיים
    רוויטל
    31/10/2008

שלום, ביומיים האחרונים התפתחה אצלי דלקת בחניכיים העליונים (כלומר שאני מחייכת לא ניתן לראותה), ניגשתי למרפאת שיניים חירום, רופא השיניים שם, לא הצליח לאבחן מניין נובעת הדלקת, כיוון שבצילום השיניים והשורשים נראים תקינים לחלוטין. הוא נתן לי אנטיביוטיקה, augmentin 875mg, בנוסף לכך ביקש שאעקןב אחר התפתחות הנפיחות של הדלקת, כיוון שאם היא תתנפח למימדים גדולים יהיה צורך לגשת למיון כירוגי. ברצוני לדעת האם יש לך השערה לגבי מהו מקור הסיבה לנפיחות המוזרה הזו, שדרך אגב מלווה בכאב עמום בלבד, ואם יש לך הצעות מה עליי לעשות. אודה לך מראש על כל התייחסות לנושא. בברכה רוויטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנפחות דלקתית בחניכיים

הוספת תגובה

• התנפחות דלקתית בחניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    01/11/2008

נפיחות בחניכיים המלווה בכאב עמום יכולה להיות סימן לבעייה בחניכיים או בשיניים. אני מקווה שלרופא, אשר רשם לך אנטיביוטיקה, יש השערה לגבי מקור הדלקת, מפני שלי לא ידוע על דלקות בשיניים או בחניכיים בהם הטיפול היחיד המומלץ הוא טיפול אנטיביוטי. על כן מומלץ שכעת, משחלפה שעת החירום, תפני לרופא שיניים לבדיקה יסודית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו