דלקת חריפה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חריפה מאוד
    שמרית
    06/11/2008

שלום רב לפני כשבוע וחצי עברתי חיסון נגד שפעת שלאחריו היו תופעות לוואי של החיסון.אחת מהתופעות הייתה נפיחות בצוואר רופא המשפחה שלי בדק אותי ונתן לי מוקסיוויט 500 מ"ג.התופעה לא נסתיימה ואני הרגשתי שיש דברים בגו.הלכתי לרופא השיניים ושם נאמר לי שיש לי דלקת חניכיים קשה ושעליי לעקור 4 שיני בינה(ידעתי זאת מזמן רק שלא יצא הריון ועוד תירוצים)וכי עליי להמשיך עם האנטיביוטיקה. מאז עברו 4 ימים (סכ"ה אני נוטלת 5 ימים)הדלקת לא השתנתה ואני מרגישה כי היא רק מתפשטת ליתר חלל הפה(כעת זה רק בצד השמאלי לערך)לקחתי מראה והסתכלתי לפנים החיך והאיזור וראיתי כתמים לבנים מעין נגעים בגדלים שונים.בחיך השמאלי בלחי ובאיזור שן הבינה.מה עליי לעשות אני לוקחת 3 פעמים נורופון ביום להקלה על הכאבים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת חריפה מאוד

הוספת תגובה

• דלקת חריפה

ד״ר יעקב הורביץ
    06/11/2008

גשי לבדיקה חוזרת אצל רופא השיניים שלך. יתכן והוא יפנה אותך למומחה לרפואת הפה או למחלקה לכירורגית פה ולסת באחד מבתי החולים. כתמים לבנים, נגעים בגדלים שונים בחיך השמאלי ובלחי, הכאבים, האנטיביוטיקה שלא עזרה- עליך לפנות לבדיקה וטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו