דלקת בחניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בחניכיים
    דניאל
    09/11/2008

שלום רב הרופאת שיינים שהייתי אצלה אמרה לי שיש לי דלקת בחניכיים ולצחצח אותם במשחת שיינים. בנוסף שמעתי והופחדתי שהדבר יכול להיות חס וחלילה להעיד על מחלות בגוף ואולי גם לגרום.. ולכן זה מטריד ומפחיד אותי, אני צריך לעשות שננית בקרוב, ולא הובן לי איך להעביר את הדלקת בחניכיים .שאולי היא כתוצאה מהאבנית או אולי מהשיינים שהיו לי שהייתי צריך לבצע טיפול בהם ורק עכשיו טיפלתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בחניכיים

הוספת תגובה

• דלקת בחניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    10/11/2008

דלקת חניכיים היא תגובת החניכיים לחיידקים ולאבנית המצטברים על פני השן. סילוק החיידקיים והאבנית נעשה על ידי נ יקוי השיניים: הברשה יומיומית בעזרת מברשת שיניים, ניקוי האזורים שבין השיניים על ידי חוט דנטלי ו/או קיסמי שיניים, שימוש באביזרים נוספים בהתאם לצורך, וסילוק אבית מפני שטח השן באופן מקצועי על ידי רופא השיניים, רופא החנייכים והשיננית. גם אם לא טיפלת בעבר, מוטב להתחיל היום כדי להקטין ככל האפשר את הזק הנגרם לחניכיים ולעצם התומכת בשיניים על ידי דלקת החניכיים.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו