ניתוח לפני שמאבדים את השיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לפני שמאבדים את השיניים
    mara
    27/11/2008

וזה מה שאמרו לי הופאים, התהליך הוא כדי שאני לא אאבד שיניים בגיל מוקדם, אני בת 40. בפורום אחר דיברו איתי על תאי לחץ... איך זה קשור? באופציות הקיימות אני צריה לעבור ניתוח חניכיים ויש לי 2 אופציות: 1- לעשות באמצעות רפואה רגילה ב-6 ניתוחים, כולל בכל אחד תפרים . 2- לעשות באמצעות רפואה בלייזר, ב-2 ניתוחים , כאשר הטיפול הוא אותו טיפול רק שבמקום לחתוך ותפרים, הפתיחה הסגירה נעשה בלייזר. האם הטיפול מוכר, שני הרופאים מזריקים אמדוגן באותם מקומות, יש לך המלצה?הערות? אשמח לקבל תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לפני שמאבדים את השיניים

ד״ר יעקב הורביץ
    27/11/2008

אם פנית לטיפול אצל מומחה למחלות חניכיים, הוא ודאי אבחן את מחלתך והציע את הפתרון המתאים. אם ההצעות שהצגת הוצגו בפנייך על ידי רופא שיניים כללי או רופא שיניים שאיננו מומחה למחלות חניכיים, אמליץ לך לפנות למומחה למחלות חניכיים לבדיקה אבחון וקבלת הצעת טיפול.

בתשובה לשאלותייך: לא ידוע לי על שימוש בתאי לחץ לטיפול במחלות חניכיים. ניתוחי חניכיים יכולים להוות חלק מהטיפול במחלת החניכיים. בנושא השימוש בלייזר, למרות השם המושך, הטכניקה הזו איננה מקובלת בטיפול במחלות חניכיים מפני שעד היום המחקרים המדעיים בנושא לא הצביעו על יתרונות ברורים לטיפול במחלות חניכיים באמצעות קרני לייזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו