מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם קיים בארץ עיצוב חניכיים בלייזר?גבי22/12/2008
ראיתי שבחול יש היום כבר מלא פתרונות לחניכיים. ניתוחי חניכיים בלייזר, עיצוב חניכיים ע"י לייזר , ראיתי גם תמונות וזה פשוט נראה מדהים! בנוסף יש מכשיר לייזר שמבהיר את צבע החניכיים! ראיתי תמונה של אחד שיש לו חניכיים ממש כהות והמכשיר פשוט הבהיר לו אותם לוורוד בהיר - זה פשוט נראה מדהים! אני אחד שעברתי השתלת חניכיים בארץ וזה פשוט נראה זוועה ולא טבעי. אצלי אין בעיה של צבע חניכיים, אלא החניכיים שהשתילו לי נראות מנופחות יותר משאר החניכיים זה כיאילו יש לי "עודף חניכיים" באותו אזור, אבל לא על השיניים עצמם אלא בנפח שלהם.. זה ממש לא נראה טבעי ואסטתי. ראיתי שיש בחול מכשיר לייזר שמעצב ממש את החניכיים, ראיתי תמונה שמתאימה בדיוק לבעיה שלי - וה"אחרי" נראה פשוט מדהים. זה כיאילו גירדו את נפח החניכיים עד למצב שזה נראה טבעי עם שאר החניכיים. לצערי לא ראיתי כלל עיצוב חניכיים עם לייזר בארץ.. מה שראיתי זה רק ניתוח חניכיים באמצעות לייזר.. אבל לא בטוח שזה אותו מכשיר. רציתי לדעת האם אתה מכיר בארץ מישהו שיכול לסדר לי את החניכיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצוב חניכיים בלייזר
ד״ר יעקב הורביץ22/12/2008שלום רב,
בקצרה, אינני מכיר מישהו שיכול לסדר לך את החניכיים בלי בדיקה מקדימה. וביתר פירוט, לא רק בחו"ל אלא גם בארצנו (הקטנטונת, יש לומר) יש הרבה פתרונות לחניכיים, לרבות הבהרת חניכיים כהות ועיצוב חניכיים. המילה "לייזר" משמשת כמטה קסם, פשוטו כמשמעו, בהשפעתה על החניכיים ועל הלך הרוח של הפציינטים. במציאות יכול מומחה לחניכיים להשיג תוצאות מצויינות באמצעים כירורגיים שונים, לפעמים גם בלייזר.
לכן, כדי למצוא מישהו שיוכל לסדר לך את החניכיים כדאי שתפנה לבדיקה, אבחון וחוות דעת אצל מומחה לחניכיים אחד או שניים.
בהצלחה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך ..
גבי23/12/2008תודה רבה. בכל מקרה זה נראה שעם לייזר זה יותר מדוייק ומהיר ופחות כואב. ניתוח חניכיים עם לייזר - 10 - 15 דקות ! ללא דימום לאחר הניתוח ללא כאבים מיותרים, ללא תפרים וכו... ניתוח באמצעות אמצעים כירוגים לוקח כשעה ! כאשר המטופל חוזר הביתה עם דימום ותפרים - וכאבים שלא ניתן לתאר כמובן.. אני משער במדובר בעיצוב חניכיים עם לייזר אני יקבל תוצאות טובות יותר... למרות שאני מאמין שזה גם תלוי במנתח עצמו ולא רק במכשיר שברשותו. תודה רבה אני ינסה למצוא מקום בארץ שמתאים לבעיה שלי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?