נסיגת חניכיים מעגיל בלשון.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיגת חניכיים מעגיל בלשון.
    גיא
    23/12/2008

שלום.. קוראים לי גיא ואני בן 16. עשיתי לפני חצי שנה בערך עגיל בלשון, אני חושב שהתחילה אצלי נסיגה, כרגע אני משתמש במוט קצר יותר על מנת שהחיכוך אם החניכיים יהיה קטן יותר... רואים שהייתה נסיגה ומתחילים לראות את השורשים, זה מפחיד אותי ויש גם סימן צהוב על השן (איפה שכניראה היו החניכיים). כיצד אני מטפל בזה? אפשר להחזירם למקום...? גיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נסיגת חניכיים מעגיל בלשון

ד״ר יעקב הורביץ
    24/12/2008

למעשה אתה עצמך נתת את התשובה. רצוי להסיר מהר מהר את העגיל מהלשון. בחלק מהמקרים, המאושרים, בעקר בשלב הראשוני של הנסיגה, החניכיים שנסוגו חוזרים ומכסים את השורש החשוף. בחלק אחר של המקרים, הפחות מאושרים, החניכיים לא חוזרים למקומם הקודם. השתלת חניכיים כדי לכסות את השורש החשוף בד"כ איננה אפשרית באזור הפנימי של הלסת התחתונה (האיזור הלינגואלי, הפונה לכוון הלשון) והפחות מאושרים נשארים לא כל כך מאושרים, או אולי אף אומללים. לכל דבר יש מחיר.
    בהצלחה וחג אורים שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו