שיננית שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיננית שאלה
    אלון
    24/12/2008

רציתי לדעת בקשר לשיננית אם אני מבצע טיפול אצל שיננית במשך פעמים בשנה (כל חצי שנה ) האם יש בכך סיכון לפגיעה בחניכיים?? כיוון שתמיד נראה לי שהשיננית פוגעת בחניכיים בטיפול יורד דם וכו... כל כמה זמן אתה ממליץ לעשות טיפול אצל שיננית אם בכלל?? ושאלה נוספת החומר שמציעים לשים י פלאורוריד נראה לי במהלך טיפול השיננתי האם יש צורך בכך ?? אשמח לשתשובתךהמשך יום טוב..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיננית שאלה

הוספת תגובה

• שיננית- התשובה.

ד״ר יעקב הורביץ
    24/12/2008

בטיפול שיננית נכון אין סיכון לפגיעה בחניכיים. תדירות הטיפול אצל השיננית נקבעת לפי מצב בריאות השיניים והחניכיים שלך. כדי לדעת את התשובה לשאלה זו עליך להיבדק אצל מומחה לחניכיים. באופן כללי התדירות המומלצת נעה בין פעמיים לשש פעמים בשנה. הנחת פלואוריד על השיניים אחת לחצי שנה תורמת לחיזוק השיניים בפני מחלת העששת ולהפחתת רגישות השיניים לקור ומתיקות. יש לבחון את הצורך בהנחת פלואוריד בעת הבדיקה אצל רופא השיניים או רופא החניכיים.
    יום טוב, ערב טוב וחג אורים שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו