פצעים בפה עקב עישון נרגילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים בפה עקב עישון נרגילה
    גיא
    03/01/2009

אתמול עישנתי נרגילה עם חברים והופיעו לי מן נקודות אדומות בצד שמאל של הלסת בתוך הפה .. זה ממש כואב וזה מקשה עלי לאכול ולדבר . מה אפשר לעשות עקב זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצעים בפה עקב עישון נרגילה

ד״ר יעקב הורביץ
    03/01/2009

אינני מכיר את כל תופעות הלוואי של עישון נרגילה אך מתיאורך נראה שהטבק או החומר הנשרף בו השתמשתם הוא בעל כושר גירוי גבוה ביותר והגוף שלך הגיב כנגדו.
    נסה שטיפות בתה קמומיל פושר או במי מלח פושרים. אם התופעה לא תחלוף תוך יומיים עד שלושה פנה לבדיקה אצל רופא שיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה [=

גיא
    03/01/2009

עוד שאלה קטנה .. הפצעים הופיעו לי כעבור בערך שעה מאז העישון .. זה הגיוני שזה יופיע כל כך מהר ? כי רצתי לבית והיה ממש ממש קר והאוויר והלחות זה היה ב-4 בבוקר נכנסו לי לפה בזמן שרצתי והתנשפתי יכול להיות שזה כוויות קור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד״ר יעקב הורביץ
    03/01/2009

אילו אינן כוויות קור. כוויות קור מופיעות בטמפרטורות של מתחת לאפס.
    אולי כדאי שתשקול שוב את השימוש בנרגילה. למיטב ידיעתי עישון נרגילה מזיק לבריאות אפילו יותר מעישון סיגריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן זהו אני מפסיק עם זה ..

גיא
    04/01/2009

כלום לא שווה את זה הכי חשוב הבריאות תודה רבה דוקטור הפצעים מתחילים להעלם לי ואני מרגיש יותר טוב שוב תודה על הזמן הפנוי שהקדשת לי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה חייב לנסות את VICCO משחת שיניים

אורלי לין
    06/01/2009

שעושה פלאים!!!! היא טבעית, מיוצרת מ22 מצחים איורווידיים, מכאן שהיא שונה מכל מה שהכרת עד היום. השימוש בה נותן אותותיו במיידי. קרוב לוודאי שהיא תטפל בפצעים שהופיעו לך,מניחה זאת, על סמך העובדה כי לי היא רפתה אפתה טורדני בפה. גם אם היא מטפלת במיידי, היא בטוח תטיב עם שינייך, היא מיועדת לרגישויות של קור, חניכיים מודלקים ועוד. בהצלחה...ובאמת, דיי עם הנרגילה, זה לא בריא לא לפה ולא לריאות... מיותר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו