מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים בפה עקב עישון נרגילהגיא03/01/2009
אתמול עישנתי נרגילה עם חברים והופיעו לי מן נקודות אדומות בצד שמאל של הלסת בתוך הפה .. זה ממש כואב וזה מקשה עלי לאכול ולדבר . מה אפשר לעשות עקב זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בפה עקב עישון נרגילה
ד״ר יעקב הורביץ03/01/2009אינני מכיר את כל תופעות הלוואי של עישון נרגילה אך מתיאורך נראה שהטבק או החומר הנשרף בו השתמשתם הוא בעל כושר גירוי גבוה ביותר והגוף שלך הגיב כנגדו.
נסה שטיפות בתה קמומיל פושר או במי מלח פושרים. אם התופעה לא תחלוף תוך יומיים עד שלושה פנה לבדיקה אצל רופא שיניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה [=
גיא03/01/2009עוד שאלה קטנה .. הפצעים הופיעו לי כעבור בערך שעה מאז העישון .. זה הגיוני שזה יופיע כל כך מהר ? כי רצתי לבית והיה ממש ממש קר והאוויר והלחות זה היה ב-4 בבוקר נכנסו לי לפה בזמן שרצתי והתנשפתי יכול להיות שזה כוויות קור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד״ר יעקב הורביץ03/01/2009אילו אינן כוויות קור. כוויות קור מופיעות בטמפרטורות של מתחת לאפס.
אולי כדאי שתשקול שוב את השימוש בנרגילה. למיטב ידיעתי עישון נרגילה מזיק לבריאות אפילו יותר מעישון סיגריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זהו אני מפסיק עם זה ..
גיא04/01/2009כלום לא שווה את זה הכי חשוב הבריאות תודה רבה דוקטור הפצעים מתחילים להעלם לי ואני מרגיש יותר טוב שוב תודה על הזמן הפנוי שהקדשת לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה חייב לנסות את VICCO משחת שיניים
אורלי לין06/01/2009שעושה פלאים!!!! היא טבעית, מיוצרת מ22 מצחים איורווידיים, מכאן שהיא שונה מכל מה שהכרת עד היום. השימוש בה נותן אותותיו במיידי. קרוב לוודאי שהיא תטפל בפצעים שהופיעו לך,מניחה זאת, על סמך העובדה כי לי היא רפתה אפתה טורדני בפה. גם אם היא מטפלת במיידי, היא בטוח תטיב עם שינייך, היא מיועדת לרגישויות של קור, חניכיים מודלקים ועוד. בהצלחה...ובאמת, דיי עם הנרגילה, זה לא בריא לא לפה ולא לריאות... מיותר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?