מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה חוות דעת לגבי הסרת כתריםמרי07/01/2009
לפני כמה חודשים סבלתי מדלקת חניכים אשר לוותה בנסיגת חניכים. כתוצאה מכך שינים שמספרם 45-47 אשר היו מכוסות בגשר (כתר של כמה שינים) נחשפו מעט והכתר עלה למעלה.נשלחתי לעשות צילומי סטאטוס. מומחה החניכים המליץ אולי לשקול החלפת הכתרים והפנה אותי לרופאת השינים אשר תיתן דעתה וגם היא ראתה לנכון ראוי לציין כי איני סובלת מכאבים מיוחדים באזור זה ויותר מזה אין לי שום כאב שיניים במקומות אלו. הרופאה אמרה שהיא רואה עששת מתחת לכתרים. הומלצה לי תוכנית טיפול אשר תכלול הסרת הכתרים הישנים +מבנה יצוק לא מזהב כולל מתכת וכתר חרסינה. עלות התוכנית 5755 ₪ הייתי שמחה לדעת זה הכרחי לעבור טיפול זה ? ולמה זה יועיל ? האם בעוד מספר שנים שוב אני אאלץ להחליף את הכתרים מכיוון שהנוכחים רק בני 7-8 שניים ? איני מעוניינת לחסוך ברפואה ובמיוחד לא בשיניים אבל אשמח לשמוע חוות דעת לגבי הנושא וחיוניותו וכמובן חוות דעת על המחיר הנדרש האם זה סביר ? העלות המרכזית היא עבור כתר ל45-47 מחרסינה כולל מתכת ומחירו 3607 ₪
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת
ד״ר יעקב הורביץ07/01/2009חוות דעת שתתן מענה לשאלותיך יכולה להינתן רק בהסתמך על בדיקה קלינית.
עלות הטיפולים משתנה מרופא לרופא בהתאם לרמת ההשכלה, הניסיון, המיקום הגיאוגרפי, וגם ממקרה למקרה, בהתאם לאבחנה המדוייקת, מורכבות המקרה וכיו"ב. לכן אין הפורום עוסק בשאלות הקשורות לעלות הכספית של טיפולים.
פני לבדיקה נוספת אצל הרופאים שאת כבר מכירה או אצל רופא שיניים נוסף והציגי את כל השאלות בפניהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?