ניתוח חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח חניכיים
    יובל
    22/01/2009

שלום ד"ר רציתי להתייעץ איתך לגביי ניתוח שהוצע לי. אני סובל משיניים צפופות ועקומות שגורמות לי לעיתים לדימומים.אני מטופל אצל שיננית כל 3 חודשים וכאשר אני מקפיד לצחצח גם אחרי ארוחות ומשתמש באופן קבוע בליסטרין (מברשת של סנסודיין ומשחה של פרודנטקס)הדימומים כמעט פוסקים לגמריי. חזרתי לרופאת השיניים ובבדיקת התצלומים ונגיעה באזורים היותר נפוחים (בעזרת כלי רפואי חד) החניכיים מדממות.הד"ר הסבירה כי חייבים לפתוח את החניכיים באזור השיניים הקידמיות (למטה ולמעלה) לנקז את המוגלה ולתפור הניתוח יחולק לשני תאריכים ואורכו כשעה.שאלתי היא ,האם הדבר הכרחי והאם אפשר עדיין לבצע איזה טיפול מונע.(ישנן שטיפות מיוחדות ל3 שבועות וכו)מסביבי שמועות רבות על כך שלניתוח השפעות שונות(נסיגת חניכיים וצורך לחזור על העניין כל שנה שנתיים).אשמח לדעתך בעניין מכיון שכבר קבעתי תור לניתוח. בתודה מראש יובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח חניכיים

הוספת תגובה

• ניתוח חניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    23/01/2009

תיאור הבעיה מתאים לדלקת חניכיים. הטיפול שתיארת (טיפול כירורגי, ניתוח חניכיים) איננו מתאים כטיפול חד פעמי לריפוי סופי ומוחלט של הבעייה אלא רק כחלק ממערך טיפול נרחב יותר. לא ציינת אם אתה מטופל על ידי רופא שיניים כללי או על ידי מומחה/מומחית למחלות חניכיים. במקרה כשלך עליך לפנות לבדיקה, אבחון וטיפול על ידי מומחה למחלות חניכיים.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו