דלקת חניכים - הצילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חניכים - הצילו
    מירב
    25/01/2009

שלום רב, מזה זמן אני מטפלת בדלקת חניכים, בחודש ספטמבר עשיתי הקצאות בכל הפה, מאז גם הספקתי לעשות את הניקוי אחת ל3 חודשים. אני מצחצחת שיניי בפרודנטקס פעמיים ביום לפחות, ושוטפת במי פה. שבוע שעבר הלכתי לבדיקה שגרתית ורופאת השיניים אמרה לי, איזה יופי אין נפיחות בחניכים אני מוותרת לך על צילום המקבליות ופגישה עם המומחה. שמחתי כמובן. ביום ה' הלכתי לעקור שן בינה, הכירוג ראה את הצילום הפאנורמי והלחיץ אותי מאוד!!!! הוא אמר שכל הפה שלי נגוע בדלקת חניכיים ויש לעקור את שיני הבינה הנוספות כי הן נגועות. קבעתי תור לפירודנט, עד אז הייתי רוצה להבין: 1. מהיכן נובע הפער בין הכירוג לרופאה. 2. האים למשחת השיניים פרודנטקס באמת יעילה יותר לטיפול בפה עם בעיות חניכיים, כי היא מאוד יקרה. 3. האם השלמת הטיפול עם מי פה מסייעת לטיפול בדלקת החניכים או ? אני ממש מודאגת, עד לפגישה עם הפירודנט, תוכל לעזור לי? תודה מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת חניכים - הצילו

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים- גלגל הצלה

ד״ר יעקב הורביץ
    26/01/2009

טיפול במחלת חניכיים יכול להינתן על ידי כל רופא שיניים. עם זאת, מומחה למחלות חניכיים, פריודונט, מתאים יותר לטיפול במחלות חניכיים בגלל השכלתו המיוחדת בתחום.
    בנושא הפער בין חוות הדעת של הכירורג והרופאה, הכי טוב לשאול אותם.
    השאלה מה משחת השיניים היעילה ביותר לטיפול בבעיות חניכיים נשאלת פעמים רבות ואין לה תשובה אובייקטיבית אחת. מאחר והפורום אינו מיועד לשמש כבמה פירסומית לחברות השונות (רובן משתמשות לצורך זה בהצלחה ברווחים הניכרים מן המכירות), אציין רק שהגורם המכריע בטיפול החניכיים הביתי שלך הוא טכניקת ההברשה וניקוי השיניים שלך. טיפול חניכיים אצל פריודונט, מומחה למחלות חניכיים הוא הסביבה הטובה ביותר כדי ללמוד איך עליך לנקות את שינייך.
    מי פה יכולים לתרום תרומה מסויימת להפחתת דלקת שטחית בחניכיים, ג'ינג'יביטיס, אך, למרבה הצער, לא יתרמו לדלקת העמוקה יותר, פריודונטיטיס.
    לבסוף, אני בטוח שהפריודונט יוכל לענות לך יותר בפרוטרוט על כל שאלותיך אלו, ואולי על שאלות נוספות אשר יתגלו לך עד לפגישתך.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו