עברתי ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עברתי ניתוח
    הדס
    19/02/2009

ביום15.2 עברתי ניתוח חניכיים חניכיים עליונות ותחתונות בצד ימין של הפה. הניתוח ארך כשעה. ביום השלישי אחרי הניתוח התחלתי להרגיש נפיחות וכאב . יש לציין שבמהלך היומיים דאגתי מאוד לשטוף את הפה במי מלח ובנוזל שטיפה. הכאב והנפיחות התעצמו והצד הימני של הלחי והשפה קיבלו מימדים כאילו שמו לי בלון בפה. הגעתי הבוקר לרופא והוא נתן לי אנטיביוטיקה.(אוגמנטין) מחר אני אמורה לפגוש את המומחה. מה אני יכולה עוד לעשות? הכאב נורא. אני לוקחת 2 כדורי אדוויל יחד. אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עברתי ניתוח

הוספת תגובה

• ניתוח

ד״ר יעקב הורביץ
    19/02/2009

נסי לקחת אופטלגין.
    אני מאחל לך רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקצעת שורשים

אלה
    20/03/2009

מה ההבדל א שננית עושה הקצעת שרשים לבים רופא חניכיים שעושה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקצעת שורשים

ד״ר יעקב הורביץ
    21/03/2009

ההבדל הוא בד"כ במחיר. עלות שעת רופא מומחה למחלות חניכיים גבוהה יותר מזו של שיננית. מומחה למחלות חניכיים נוהג להעסיק שיננית במרפאתו כדי להוזיל את המחיר בעבור המטופל. השיננית מוכשרת ומיומנת, בין השאר, בביצוע הדרכה בצחצוח שיניים, סילוק אבנית והקצעת שורשים. בהנחיית המומחה למחלות חכיניים יכולה השיננית לבצע הקצעת שורשים ובכך להוזיל משמעותית את עלות הטיפול מבלי להפחית משמעותית באיכותו.
    יש הבדל בין שיננית המועסקת במרפאת שיניים כללית לבין שיננית המועסקת במרפאת מומחה למחלות חניכיים. זו השניה, מתוקף ההדרכה, ההכוונה והפיקוח, מתאימה יותר לביצוע טיפול אצל מי שסובל ממחלות חניכיים מתקדמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו