חניכיים מדממות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חניכיים מדממות
    רינת
    11/03/2009

היי, החניכיים שלי מדממות מזה כשנתיים. רופאים שונים אמרו לי על כל נושא השטיפות במי פה, כבר ניסיתי הכל. שטפתי גם במלח. יש לי חוט דנטלי ומברשת מיוחדת. שום דבר לא עוזר- זה לא פסק אלא רק התגבר. גם לאבי יש בעיות חניכיים,וכך לכל משפחתי אך להם הפסיק לדמם כשפעלו בצורה שהומלצה עי הרופאים. אני בת 23. שתי שאלות לי בנושא: האם הדבר קשור לכך שאיני אוכלת גבינות, אולי סידן או משהו? שנית- האם ישנם תוספי תזונה שיכולים לסייע? הבנתי שיש קפסולות של פטריות? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חניכיים מדממות

הוספת תגובה

• חניכיים מדממות

ד״ר יעקב הורביץ
    11/03/2009

לשאלתך הראשונה: אין קשר ישיר בין דימום לבין צריכת גבינות.
    לשאלתך השנייה: לא קיימים תוספי מזון היכולים לסייע בטיפול בדימומים מן החניכיים.
    דימום מן החניכיים הוא ביטוי וסימן למחלת חניכיים. הגורם העיקרי למחלות החניכיים הם החיידקים והאבנית המצטברים על השיניים. אם שטיפות במי פה, מלח, חוט דנטלי ומברשת מיוחדת אינם עוזרים, אמליץ בפניך לפנות לבדיקה וטיפול אצל מומחה למחלות חניכיים.

רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו