מבוהלת ביותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבוהלת ביותר
    דנה
    24/03/2009

מהי בדיוק נסיגת שיניים והאם יכולים ליפול לי השיניים אני רק בת 27 ומאודדדדדדדדד חשוב לי מראה החיצוני מה אני יוכל לעשות בנוגע לניקיון השיניים אני מעשנת והשיניים כבר לא! לבנות האם מותר לעשות הלבנת שיניים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבוהלת ביותר

הוספת תגובה

• תשובות למבוהלת

ד״ר יעקב הורביץ
    26/03/2009

את מוזמנת לשוטט במרחבי האינטרנט כדי ללמוד על מחלות השיניים והחניכיים. הכי טוב להתחיל באתר של האיגוד הישראלי לפריודונטיה ואוסיאואינטגרציה וכן באתר של ההסתדרות לרפואת שיניים.
    בנוגע לשאלותיך בנושא נקיון השיניים והלבנת שיניים, פני לרופא שיניים כדי לבדוק האם אפשר להציע לך הלבנת שיניים. באופן כללי רופא השיניים צריך להתחיל בבדיקה ואבחון. בהתאם לכך הוא יציע לך טיפול במחלות ובבעיות הקיימות אצלך, כולל גם הלבנת שיניים, במדת הצורך.
    עישון מזיק לבריאות באופן כללי, גורם להחמרת מחלות חניכיים ונסיגת עצם וחניכיים וגם גורם להכתמת שיניים. אני ממליץ שתפסיקי לעשן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו