רופאת שיניים לניקוי אבנית בהרדמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופאת שיניים לניקוי אבנית בהרדמה
    אני מבוהלת!!!
    29/03/2009

שלום לך
    רציתי לשאול -האם כל רופא שיניים עושה ניקוי בהרדמה .??? השינננית שלי אמרה שהיא רוצה לנקות לי ניקוי עמוק , אבל מכיוון שנראה לה שזה כואב לי , היא שולחת אותי לרופאת שיניים שתעשה את זה בהרדמה .
    השאלה האם לא צריך מומחה לניקוי הזה ? האם כל רופא שיניים יכול לעשות את זה ? איך ממשיכים ?

תודה רבה

אני בהיסטריה , קשה לי לקבל שיש מצב שיפלו לי שיניים טובות ובריאות בגלל נסיגת חניכיים. אפילו ויתרי על העישון .... (קצת מאוחר ..אבל ויתרתי ) בבקשה תענה לי . יש לי תור שבוע הבא ואני חוששת ...

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה למבוהלת

ד״ר יעקב הורביץ
    29/03/2009

לרופא השיניים יש היתר לבצע כל טיפול שיניים בהרדמה, כלומר באלחוש מקומי. יתרה מזאת, לכל רופא מתיר החוק לבצע כל טיפול שיניים וכל טיפול חניכיים.
    באשר לשאלתך האם צריך מומחה לניקוי הזה, ההחלטה בידיך. ברצותך, תפני לרופא/רופאת השיניים שלך, וברצותך, תוכלי גם לפנות למומחה למחלות חניכיים.
    דעתי (הלא אובייקטיבית בעליל) היא שכדי לקבל טיפול חניכיים צריך לפנות לרופא מומחה למחלות חניכיים. רופא החניכיים יבדוק יאבחן ויציע תכנית טיפול המתאימה לבעייה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו