תפרים אחרי ניתוח חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפרים אחרי ניתוח חניכיים
    יפעת
    30/03/2009

שלום
    שישה ימים אחרי ניתוח החניכיים נקרעו לי התפרים.מאחר והרופא אמר לי להגיע שבוע אחרי הניתוח להוציאם לא חששתי, אולם כמה ימים אחרי הכאב לא פג.
    האם קיים חשש שהחניכיים לא חזרו למקומם?
    עדיין כשבוע וחצי אחרי הניתוח אני מרגישה נפיחות וכאבים, האם זה קשור ליציאת התפרים?
    אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפרים אחרי ניתוח חניכיים

הוספת תגובה

• תפרים אחרי ניתוח חניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    31/03/2009

כאבים ונפיחות אחרי ניתוח חניכיים הם תופעות הלוואי השכיחות ביותר. ברוב המקרים הכאבים חולפים תוך כמה ימים והנפיחות נעלמת תוך 7-14 ימים.
    בפנייתך ציינת שהתפרים נקרעו אך לא ציינת אם פנית לרופא החניכיים לביקורת. לכן, אם טרם פנית לרופא המנתח, הרי שהגיע הזמן לעשות זאת. יתכן ויידרש ביקור או שניים נוספים אצל הרופא המנתח כדי לוודא שתהליך הריפוי מתרחש כראוי והכאבים אינם מצביעים על בעייה הדורשת טיפול.
    בכל מקרה, יציאת התפרים, כמו יציאת מצרים, מציינת לא רק את סוף תהליך הניתוח אלא גם את תחילתה של דרך חדשה של ריפוי והתחדשות.
    חג שמח ורפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו