שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מיטל
    07/04/2009

שלום ד"ר וחג שמח , שאלתי היא האם בהריון מותר לעשות עקירות של שינים הכוונה לעקירות כירוגיות כי יש לי 3 כאלה רצופות שהחניכייםע לו עליהם לגובהה רב בשל הזיהום שמתחיתיהם שהרוופא אמר שזה כבר "זיהום קבוע" אציין אין שם כבר שיניים זה רק שורשים אבל אני חוששת שבמידה ותהיה דלקת שתתפתח במהלך ההריון מה עושים במקרה שכזה האם עושים פעולות כירוגיות? ועוד שאלה אם הפה הוא במצב דנטלי גרוע כמו שלי לצערי יש קשר בין זה לבין יכולת להרדים אותי נגיד בניתוח קיסרי?כי שמעתי שיש קשר בין זיהומים לבין זה אשמח לקבלת תשובתיך בהקדם תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלה חשובה

ד״ר יעקב הורביץ
    07/04/2009

מותר לקבל טיפולי שיניים בזמן הריון. מותר גם לעקור שיניים ולקבל טיפולי שיניים עם זריקת הרדמה מקומית במהלך הריון. מותר לבצע פעולות כירורגיות במהלך הריון. אין קשר בין מצב הפה והשיניים והרדמה לצורך ניתוח קיסרי.
    בכלל, אנחנו צריכים להקפיד על הבריאות, לרבות בריאות הפה, השיניים והחניכיים. הדבר חשוב במיוחד לנשים לפני ובזמן הריון. לכן מומלץ שתפני לרופא השיניים שלך לקבלת טיפול שיניים ככל הדרוש לך.
    חג שמח, רפואה שלמה והצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה

יורם
    14/04/2009

מומלץ לנשים בהריון לבדוק עם הרופא שימוש מינימלי בקרינה
    צילום שיניים יכול להזיק למבוגרים ולעוברים כאחד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו