מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה: צבע חניכיים לא אחיד.יוסף08/04/2009
כבר שנים שצבע החניכיים שלי לא אחיד - ישנם אזורים ורודים ואזורים עם גוונים של סגול.
צבע החניכיים שלי מביך אותי ומוריד לי את הביטחון העצמי.
1. האם אני סובל מדלקת חניכיים?
2. מה אפשר לעשות כדי להחזיר את הצבע הטבעי של החניכיים? (מה לא לשתות/לאכול, אם איזה משחה לצחצח).
בברכה,
יוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע חניכיים לא אחיד
ד״ר יעקב הורביץ08/04/2009חניכיים בריאים הם חניכיים ורודים. חניכיים דלקתיים עלולים להיות כהים יותר, סגולים ונפוחים.
אזורים עם גוונים של סגול יכולים להופיע במקרה של פיגמטציה אתנית- אצל כהי עור, לדוגמא, תימנים ואתיופים. אפשר לבצע סילוק הפיגמנטציה הכהה בניתוח פשוט ומוצלח.
טיפולי שורש וטיפולים אחרים בשיניים עלולים לגרום לכהות של השיניים וזו משתקפת מבעד לחניכיים. בחלק ממקרים אלו אפשר גם כן לטפל באמצעות ניתוח לעיבוי החניכיים או באמצעות טיפול להבהרת השיניים.
פנה לבדיקה אצל מומחה לחניכיים כדי לאתר את הבעייה הספציפית שלך ולבדוק אם יש אפשרות לפתור אותה. חג הפסח הוא הזמן המתאים להשתחרר סופסוף מעול חוסר הביטחון.
חג חירות שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה שלך, ד"ר הורוביץ
יוסי09/04/2009כנראה שאני לא סובל מדלקת חניכיים - כי הם לא נפוחות והם מדממות לעתים רחוקות כשאני מצחצח.
אני ממוצא אתיופי, ויש לי כמה שאלות לגביי הניתוח לסילוק הפיגמנטציה:
1. כמה עולה הניתוח?
2. מה הסיכוי שהפיגמנטציה תחזור שוב לאחר הניתוח?
בברכת חג שמח,
יוסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד״ר יעקב הורביץ11/04/2009הפורום אינו עוסק בשאלות כספיות אלא בשאלות רפואיות. הצעת מחיר היא תוצאה של בדיקה, אבחון ותכנית טיפול. לשם כך עליך לפנות למומחה לחניכיים.
הסיכוי שהפיגמנטציה תחזור אחרי הניתוח הוא נמוך.
מועדים לשמחה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?