נסיגת חניכיים מה לאכול והאים אפשר ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיגת חניכיים מה לאכול והאים אפשר ל
    חן
    01/06/2009

שלום רב
    אני כבן 34 יש לי נסיגת חניכיים ואני משתמש כטיפול זמני או אולי לא זמני וזה אתה תקבע
    במשחת שיניים עם אלווארה ומי פה ליסטרים וחוט דנטלי אך הרוקח הציע לי גם ג'ל דנטלי קורסודיל
    האים הג'ל הזה עוזר? איך משתמשים בו? ומה עלי לאכול איזה סוג של אוכל?

תודה מראש
    חן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נסיגת חניכיים והטיפול בה

ד״ר יעקב הורביץ
    02/06/2009

הטיפול המתאים בנסיגת חניכיים ניתן במרפאת חניכיים על ידי מומחה למחלות חניכיים ובפיקוחו. הטיפול כולל הדרכה ותרגול בביצוע של פעולות ניקוי השיניים וכן סילוק אבנית והקצעת שורשים. בהמשך, בחלק מהמקרים ולפי הצורך, מבוצעים ניתוחי חניכיים לשיפור מתאר החניכיים, לכיסוי שורשי השיניים החשופים, למילוי פגמים בעצם ועוד.
    משחת שיניים, מי פה, ג'ל, כל אלו הם אמצעי עזר התורמים לטיפול אך אינם גורמים לריפוי.
    עליך לפנות לטיפול אצל מומחה למחלות חניכיים במרפאת החניכיים שלו.
    איזה סוג של אוכל יש לאכול?
    המחקרים המוכרים לי בספרות המדעית לא מצאו קשר בין סוג המזון והתפתחות מחלות חניכיים. בכל מקרה כדאי לאכול אוכל בריא, הרבה ירקות, קצת פירות, גם מזון מן החי- דגים, חלב ומוצריו, ביצים, עופות וחיות אחרות. מומלץ מאוד להימנע ממוצרי מזון מעובדים המכילים סוכר לבן, קמח לבן ומרגרינה.

רפואה שלמה ובתאבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו