פריוציפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריוציפ
    אורית
    07/08/2009

לי יש בעיות של כיסים בחניכיים. מה תפקידו של הפריוציפ? לכמה זמן הוא יעיל? איך נעשית הפעולה של כניסתו לתוך הפה? כמה זמן התכשיר הזה נמצא בשימןש בארץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריוציפ

הוספת תגובה

• פריוציפ

ד״ר יעקב הורביץ
    08/08/2009

הפריוציפ הוא מוצר מסחרי. התכשיר משווק בצורה של שבב גלטין המכיל כלורהכסידין. אורך השבב הוא 5 מ"מ. השבב מוחדר לתוך כיס החניכיים, סופג נוזלים, מתפרק ומתמוסס תוך כשבוע ימים ותוך כדי כך משחרר כלורהכסידין. התכשיר נמצא בשימוש בארץ למעלה מעשר שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה קטנה על הפריוציפ.

אורלי
    10/08/2009

האם כדאי להשתמש בפריוציפ?
    לי יש מחלת חניכיים מתקדמת ואני לפני טיפול קורטג'ים בכל הפה. שמעתי, שבכדי לעודד את צימצום הכיסים כדאי להשתמש בפריוציפים האלה. האם אתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה קטנה

ד״ר יעקב הורביץ
    10/08/2009

המדור אינו עוסק בהמלצות על מוצרים מסחריים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו