גרונולום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרונולום
    יאופיר
    22/09/2009

שלום לך רציתי לישאול אותך אני מטופל בטיפול שרש בשן תחתונה קידמית סמוכה לניב כל פעם אחריי ניקויי וסגירת השן נוצר כאבי לחץ הלכתי למומחה והוא המליץ להרחיב את התעלה כך נעשה והכאב עבר כשהרופאעשה סתימת שרש אחריי מיספר ימים היו לי כאבי לחץ חזקים שהלכו וגברו בסנתר רופא אחר כי שלא נסע לחול החל ליפתוח לי את סתימת השרש והצליח חלקית וכן הוא פתח לי את החניכיים כי אמר שייש שם גוש קטן מודלק חיתוך ללא תפר ואכן הכאב ירד לי וחזרתי לרופא שלי אך השן עדיין כואבת והכאב לא עבר לק'חתי גם אנטיביוטיקה.. כעת הרופא שלי אמר שייש לחכות וליראות אים יש גרנולום ואים כן יצטרכו ליכרות את השרש התחתון מזה גרונולום לא ניתן ליראות אותו בצילום? כך הרופא שלי אמר... אשמח אים תענה להודעתי... בתודה אופיר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרונולום

הוספת תגובה

• גרונולום

ד״ר יעקב הורביץ
    22/09/2009

אינני מומחה בנושא טיפולי שורש. בכל אופן, לשאלתך, צילום רנטגן הוא אכן כלי אבחנתי חשוב אך לא מוחלט. בחלק מהמקרים ניתן לזהות בעיות בצילום רנטגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו