דלקת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חניכיים
    קסניה
    23/09/2009

שלום,

יש לי בעיית חניכיים, לא מזמן הייתי אצל שיננית, עקב דימום במהלך ציחצוח ואפטות שחוזרות על עצמן הרבה לאחרונה.
    השיננית טענה שיש לי דלקת חניכיים עקב נטילת גלולות והמליצה לי להחליף סוג גלולה. הייתי אצל 2 רופאות נשים שטענו שזה לא קשור לגלולות.
    בזמן הטיפול שלה היא מרחה לי משחה שהעבירה לי את הכאבים לתקופה בת שבועיים- שבוע, אולם עכשיו הבעיה חזרה לי יותר ממה שהייתה לי בהתחלה.
    הייתי מעוניינת לדעת, אם יש קשר לגלולות כפי שהשיננית טענה, הוא שישנו גורם נוסף הגורם לדלקת להתפרץ?

אודה אם תעזרו לי,
    תודה רבה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת חניכיים

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    23/09/2009

החיידקים המצטברים על גבי השן הם הגורמים לדלקת חניכיים.
    נטילת גלולות עלולה להגביר את תופעת הדימום כתוצאה מדלקת החניכיים אבל לא לגרום לדלקת.
    יתכן ויש לך נטיה לחלות במחלות חניכיים ונטיה זו מתבטאת בצורה מוגברת בגלל נטילת הגלולות.
    כדי לרפא את דלקת החניכיים יש צורך להבריש ולנקות את השיניים בטכניקה נכונה באמצעות מברשת שיניים וחוט דנטלי או קיסמים דנטליים. היעזרי בשיננית כדי לשפר את הטכניקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו