"פצעים לבנים" בצד הפנימי של הלחיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "פצעים לבנים" בצד הפנימי של הלחיים
    רחלי
    13/11/2009

ערב טוב,
    אני בשבוע ה-14 להריון, ולפני יומיים גיליתי באמצע שתי הלחיים, בצד הפנימי שלהן, מעין "פסים לבנים" ממש בולטים כאלה, שאפילו אפשר להרגיש אותם עם הלשון (משהו דומה לזה שנוצר כשלפעמים נושכים את הלחי). מאוד נלחצתי, כי קודם לא הבחנתי שזה היה לי. הלכתי לרופא שיניים, והוא אמר לי שזה בסדר, שיש את זה אצל כולם. אבל אני בטוחה שקודם לא היה לי את זה, לפחות לא באופן כזה בולט, וגם כשהסתכלתי בפיות של כמה אנשים- לא הבחנתי בכך.אצלי עכשיו זה ממש בולט.
    השאלה שלי אם אני יכולה להיות רגועה, שזו אכן תופעה מוכרת או שאני צריכה לקבל עוד חוות דעת? האם הפסים הבולטים האלה אמורים להיעלם? האם זה מעיד על איזשהו חוסר ויטמין?
    תודה רבה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פצעים לבנים

ד״ר יעקב הורביץ
    14/11/2009

הפסים הלבנים הללו, קרוב לודאי, אינם פצעים. הפסים נמצאים באזור קו הסגר ונוצרים כתוצאה מסגירת שתי הלסתות. הפסים לא אמורים להיעלם, אינם מעידים על בעייה, ואם אינם מפריעים לך, אין צורך לטפל בהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רחלי
    14/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו