מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת חניכייםזוזלין22/11/2009
לפני כמה שנים נשברה לי חצי שן בגלל סוכריה הזנחתי ולא טיפלתי עד שחצי השן התחילה לכאוב הלכתי לרופא שיניים כדי לבצע עקירה כי תמיד זה הפיתרון שלי והוא לא הסכים הוא אמר שאפשר להציל אותה הוא עשה לי טיפול שורש ואמר לי לחזור אחרי10 ימים בזמן שחיכיתי השן פתאום נפלה ומאז אני לא יכולה הבשר לא ניסגר ויש חור בבשר איפה שהייתה השן יש לי בעיה אני מפחדת להגיע לרופא שיניים ואני מזניחה וכל שבוע חוזרת לי דלקת בחניכיים וזה סיוט הפנים התנפחו לי והכאבים אי אפשר להסביר מה אני צריכה לעשות כדי שהדלקת תלך ממני האם יש צורך באנטיביוטיקה ואחר כך רופא או שאני לא יודעת אשמח לקבל עזרה ורציתי לדעת לגבי הרדמה כללית בבית חולים כי יש לי בעיה אני לא יכולה לעמוד בטיפול אני רוצה שירדימו אותי האם זה אפשרי והאם יש מה לעשות אם אנשים כמוני תודה זוזולין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת שיניים
ד״ר יעקב הורביץ24/11/2009לרוב הטיפול המוקדם קל בהרבה מאשר טיפול מאוחר, אחרי הזנחה ממושכת, הופעת דלקות חוזרות ונישנות, הרס ורקבון שיניים.
מתיאורך אני מתרשם שאת מפחדת מאוד מטיפולי שיניים. אם זה אפשרי, אני ממליץ שתפני לקבלת טיפול משולב:
1. עזרה ראשונה להפחתת הכאבים.
2. איבחון והצעה לתכנית טיפול כללית, הכוללת התייחסות לבעיות השיניים, החניכיים ולבעיית החרדה. קיימת אפשרות לקבל טיפול שיניים בסדציה או בהרדמה מלאה, הכל בהתאם למצב.
3. לאחר אלו אפשר להתחיל בטיפול שמטרותיו ריפוי המחלות בפה, הכוונה לטיפול מניעתי וכן, במידת האפשר, טיפול להפחתת החרדה שלך מטיפולי שיניים.
אמליץ לך לפנות לטיפול באחד מבתי החולים בארץ בהתאם למקום מגורייך: מרכז רפואי רמב"ם בחיפה, ביה"ח איכילוב בתל אביב וכדומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)