שאלה על אלמקס ג'ל.......

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על אלמקס ג'ל.......
    777עדי777
    03/12/2009

יש לי שיניים וחניכיים רגישות. בשן מסויימת יש לי ממש רגישות בחניכיים ולכן רופא השיניים שלי הביא לי מרשם לאלמקס ג'ל. על המרשם של הג'ל כתוב הוראות שימוש: "לצחצח פעם בשבוע 1-2 דקות"
    והרופא שלי אמר לי בכלל למרוח עם קיסם אוזניים על האיזור של השן הרגישה, לפני השינה ולא לשטוף. לעשות את זה 4-5 פעמים בשבוע!
    עכשיו העניין הוא שאני רוצה להשתמש באלמקס ג'ל על כל השיניים כיוון שכל השיניים שלי רגישות. יש לי חורים כל שני וחמישי :/
    על האלמקס ג'ל כתוב שאסור באיסור מוחלט לבלוע את המשחה אז איך הרופא שלי המליץ לי לשים את זה בפה לפני השינה ולא לשטוף? ולמה 4-5 פעמים כשכתוב רק פעם בשבוע?
    אז שוב, בהנחה שאני רוצה להשתמש בג'ל הזה על כל השיניים ולא נקודתי רק על השן שעלייה התלוננתי בפני הרופא שלי - איך אני משתמשת במשחה?
    -האם לצחצח שיניים במשחת שיניים רגילה ואז לצחצח על האלמקס ג'ל?
    -האם להשתמש פעם בשבוע או 4-5 פעמים?
    -האם לשטוף את הפה לאחר הצחצוח? אם אני לא אשטוף אז מין הסתם אני אבלע את השאריות, זה לא מסוכן?
    -מה קורה אם אני בולעת בטעות ממש קצת מהג'ל?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על אלמקס ג'ל.......

הוספת תגובה

• תשובה על אלמקס ג'ל

ד״ר יעקב הורביץ
    05/12/2009

ההתוייה היא להבריש את השיניים בג'ל פעם בשבוע. עם זאת, יכול רופא השיניים לתת לך הנחייה מעט שונה.
    הג'ל מכיל ריכוז גבוה של פלואוריד. לכן מומלץ לא לבלוע כמויות גדולות ממנו.
    בד"כ אני ממליץ להבריש ולנקות את השיניים כרגיל ולשטוף את הפה. לאחר מכן להבריש את השיניים כולן בג'ל אלמקס במשך 1-2 דקות, לירוק את כל השאריות ולא לשטוף במשך כחצי שעה. אח"כ אפשר לשטוף, לשתות ולאכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו