השיניים זזות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השיניים זזות
    רני
    25/09/2007

אני בת 25 אני מקפידה לצחצח שיניים במברשת רכה ומשתמשת בחוט דנטלי, לצערי למרות הכל יש לי נסיגת חניכיים בנוסף גיליתי שיש לי סדק לכל אורך השן הקדמית וכן ניראה כאילו השיניים זזות. זה מלחיץ אותי מאוד.
    בביקורי האחרון אצל השיננית לפני כמה חודשים היא חשדה שמא אני נוקשת את שיני בלילה,אין לי מושג אם אני עושה זאת. היא ראתה את הסדק בשן ואמרה לי להיות במעקב.
    מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השיניים זזות

הוספת תגובה

• השיניים זזות

ד״ר יעקב הורביץ
    29/09/2007

הקפדה על בריאות השיניים והחניכיים היא חשובה מאוד וטוב שאת מבקרת אצל השינננית. אולם, לפי הסיפור שלך כדאי שתפני לבדיקה אצל רופא חניכיים כדי לבדוק מדוע בגילך הצעיר ישנם סימני נסיגת חניכיים ומדוע השיניים שלך זזות. תוכלי להיעזר ברשימת המומחים לחניכיים הנמצאת באתר www.perio.org.il

רפואה שלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעילת לסת

רני
    30/09/2007

שלום,
    ניראה לי אך איני בטוחה מאה אחוז שאני לעיתים נועלת את הלסת בלילה.
    הלילה לדוגמא חלמתי על זה וכשהתעוררתי כאבו לי השניים. אני מניחה שאם כך הדבר זה מה שגורם לתזוזתן של השניים ולסדק בשן, לא?
    יש לי תור לבעוד חודש לרופא שיניים,האם אתה חושב שמצבי מצריך בדיקה בהקדם האפשרי או ניתן לדחות זאת בחודש?
    תודה מראש,רני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו