פצע בקצה הלשון המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע בקצה הלשון המשך
    אבי
    19/12/2009

בהמשך להודעה הקודמת , אני פניתי לרופא שיניים ואין לי בעיה בשיניים ומשהו שסורט, עכשיו לאחר שיש אבחנה : " בחתכים רקמת גרעון, בחלק מהדגימה אפיתל הציפוי מכויב ובחלקה מכוסה ע"י אפיתל קשקשי היפרפלסטי. באיזור הכיב תסנין דלקתי צפוף. אבחנה : pyogenic granuloma ulcerated
    מיד לאחר הסרת הפצע הוא צמח שוב . שאלתי היא איך להסיר אותו כי זה כבר 10 ימים וזה לא עובר זה כבר בקוטר של 6-7 מ"מ. באם יש סיכון בלחכות האם זה עלול להתפתח לגידול ממאיר? ז'ל הקונדיסול אינו עוזר. בתודה אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע בקצה הלשון המשך

הוספת תגובה

• פצע בקצה הלשון

ד״ר יעקב הורביץ
    19/12/2009

כפי שציינתי קודם, אם רופא השיניים שלך לא אבחן בעייה בשיניים אני ממליץ לך לפנות למומחה לרפואת הפה. באתר ההסתדרות לרפואת שיניים תוכל למצוא את רשימת המומחים לרפואת הפה. כמו כן תוכל לפנות לבדיקה ואבחון בבית הספר להתמחויות ברפואת שיניים במרכז הרפואי רמב"ם או בבית הספר לרפואת שיניים בהדסה י-ם או בבית הספר לרפואת שיניים באוניב' תל אביב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו