דימומים בחניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים בחניכיים
    טלי
    21/01/2010

אני בת 21 וסובלת מדימום בחניכיים בבוקר כאשר אנימ תעוררת כל הפה שלי מלא דם. הלכתי לרופא שיניים גם בצבא וגם באזרחי והמליצו לי על שיננית לעומק בהרדמה. עשו לי את זה פעמיים וזה לא עוזר אמרו לי למרוח וזלין בלילה וגם זה לא עובד מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים בחניכיים

הוספת תגובה

• דימום לאיר ניקוי בהרדמה

ד''ר ליביה יוסף
    22/01/2010

דימום בחניכיים קשור לפעמים לחומרת המחלה פריודונטלית(חניכיים)
    רצוי לבצעה את הטיפול הזה לאחר בדיקה ו בהשגחה מומחה למחלות חניכיים,על מנת ליבדוק בצורע מקיפה את הסיבות ואת התוצאות הטיפול הראשוני ,כמוכן גם את השיתוך הפעולה שלך לגבי שמירת היגגינה אורלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימומים בחניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    22/01/2010

האבחנה המשוערת במקרה שלך היא דלקת חניכיים. לכן מומלץ שתפני למומחה למחלות חניכיים לבדיקה, אבחון וטיפול. גם במערך הדנטלי של צה"ל קיימים מומחים למחלות חניכיים. לרוב, השלב הראשון בטיפול כולל הדרכה ותרגול הגיינה אוראלית וכן סילוק אבנית והחלקת שורשים באלחוש מקומי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו